PDA

View Full Version : [ubuntu] Help Please! Page Load hangs after Lucid upgrade



bgb1122
April 30th, 2010, 04:48 PM
Greetings!

I just upgraded my server from 9.10 to 10.04. I have ISPconfig installed on it and worked like a charm until the upgrade. Now when I point a browser to my site the page just hangs as if it is trying to load it but I never get an error nor does it load the page. I have tried to restart apache using /etc/init.d/apache2 restart in which I receive an fail error:


root@ubuntu:~# /etc/init.d/apache2 restart
* Restarting web server apache2 (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
[fail]

I can successfully kill apache2 with the command: killall apache2
Then start it with /etc/init.d/apache2 start

After this I still get the same results when trying to load the page in the browser.

I cannot load anything in the www root or virtual host files.

Any help would be appreciated!

penguin_patrick
April 30th, 2010, 05:09 PM
I just posted a thread about the ports.conf being different than my 9.10 box, maybe that's got something to do with it?

bgb1122
April 30th, 2010, 07:15 PM
Thanks for the reply... Tried to modify ports.conf with no luck.

omarino
May 2nd, 2010, 01:24 PM
Same problem here after upgrade:

bp@kubik:/etc/apache2$ /etc/init.d/apache2 start
* Starting web server apache2 apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1 for ServerName
(13)Permission denied: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs

Help aprecciated, thanks o

bgb1122
May 2nd, 2010, 02:38 PM
Come to find out, ISPconfig3 is not supported on Lucid yet. Had to do fresh install with ISPconfig2.