PDA

View Full Version : [ubuntu] I can't see my router when using n class.



Baltimora
March 30th, 2010, 03:26 PM
Hi people. I noticed earlier today that I was only getting a 54Mb connection with my wireless which I assume means that it is using g class to connect (I get 130Mb connection when using Windows 7). On my router setup page I changed the mode from mixed (a g & n class) to just n class and from then on I couldn't connect to the internet or even access my router home page.

My router is a Linksys WRT-160n.
Wireless card is Edimax EW-7728ln.
I appear to be using the correct drivers - RT2860.
Also using Wicd network manager.

Any help greatly appreciated.

Baltimora
March 30th, 2010, 10:39 PM
Bump

Baltimora
March 31st, 2010, 10:34 AM
Has nobody else had this problem??

Baltimora
April 1st, 2010, 05:31 PM
Seriously no one?

DGortze380
April 1st, 2010, 08:02 PM
Just took a quick Google search. Please do some research and don't expect someone to do it for you.

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/442178
http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?pid=401279

theozzlives
April 1st, 2010, 08:05 PM
Just took a quick Google search. Please do some research and don't expect someone to do it for you.

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/442178
http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?pid=401279

That's rude! If you're not here to help, LEAVE!

DGortze380
April 1st, 2010, 09:40 PM
That's rude! If you're not here to help, LEAVE!

ummm ... I gave him the answer didn't I? I would consider that helping.