PDA

View Full Version : no livetv until I restart mythtv FE. VDPAU?



My Name
March 19th, 2010, 11:40 AM
I'm sure I've read about this problem before, but I can't find the threads.
On a freshly rebooted remote frontend, livetv will just display a blank screen. I then need to kill it and restart mythtv. hey presto livetv works. This happens every time so I am confident it can be fixed.
if someone can point me to a fix I would be grateful.
I'm at work as well and can.t get to any logs.

I am using an acer revo, using vdpau normal playback profile if it helps

lank23
March 19th, 2010, 11:19 PM
what does the logs say


/var/log/mythtv/mythfrontend.log


and



/var/log/mythtv/mythbackend.log

My Name
March 21st, 2010, 07:56 PM
hmmm, seems that a reeboot of the backend has fixed it ;)