PDA

View Full Version : Flowplayer and mythweb



azmyth
March 11th, 2010, 03:34 PM
I was away and I was watching a show through mythweb using the flowplayer. A commercial came up and I figured I'd just move the slider through it. Unfortunately, the slider snapped to the beginning and started my show from the start. Anyone else notice this?

Xailia
March 11th, 2010, 07:33 PM
You are not alone. I haven't seen anything about a "fix" for this.

azmyth
March 12th, 2010, 05:24 AM
Thanks. I searched gossamer and didn't see anything. After searching, mythtv.org I see a bur report and a possible fix.

http://svn.mythtv.org/trac/ticket/8017