PDA

View Full Version : [SOLVED] cairo-dock?



soryu
January 30th, 2010, 06:49 PM
why is there a rectangular box around cairo-dock?
cairo is working.

fabounet
January 30th, 2010, 07:05 PM
because you don't have composite activated ?

soryu
January 30th, 2010, 07:19 PM
how do i activate it?

soryu
January 30th, 2010, 08:08 PM
reinstalled nvidia driver.