PDA

View Full Version : can't mount nfs on client



suhe
January 29th, 2010, 09:54 AM
hello guys..
i wanna ask you something ..why my nfs can't mount on my client,,
but the cnfiguration on the server i thought was correct..
i have configured /etc/exports
i have configured fstab
i have restarted /etc/init.d/nfs-kernel-server

but it's still not working...
please...help me to solve this..
thank you all...
God BLess

overdrank
January 29th, 2010, 12:33 PM
Hi and welcome, Moved to Absolute Beginner Talk

lijcam
January 29th, 2010, 12:42 PM
Try this on the server side.


sudo exportfs -rvThen try mounting on the client side.