PDA

View Full Version : How to add a new grabber



thusgaard
November 21st, 2009, 10:23 PM
Hi.

I have added a new grabber to my /usr/bin/ but the new grabber dosn't show up in my MythTV backend setup. I have tried deleting all other grabbers, but no luck.

Are there any special tricks?

J;-)

nickrout
November 21st, 2009, 10:50 PM
Hi.

I have added a new grabber to my /usr/bin/ but the new grabber dosn't show up in my MythTV backend setup. I have tried deleting all other grabbers, but no luck.

Are there any special tricks?

J;-)

what is the name of your grabber binary? I think it has to be in the format

tv_grab_xxxxx

and of course be executable :)

thusgaard
November 22nd, 2009, 09:35 AM
My grabber is called: tv_grab_dk_dr_2009

The code is from here: http://xmltvdk.svn.sourceforge.net/viewvc/*checkout*/xmltvdk/trunk/tv_grab_dk_dr_2009
And I have set the code to be executable

What else can I be doing wrong?