PDA

View Full Version : [kubuntu] Headphone problem with my Packard Bell



omfarka
August 22nd, 2009, 10:19 AM
I ve installed Kubuntu 9.04 , generally sound perfect but when i plug in headphone, the speakers are being mute and sound doesn't go to the headphone.

My Packard-Bell is PB- EASYNOTE F0336-U-008

lspci output

00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc Device 5a31 (rev 01)
00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridge
00:12.0 IDE interface: ATI Technologies Inc IXP SB400 Serial ATA Controller (rev 80)
00:13.0 USB Controller: ATI Technologies Inc IXP SB400 USB Host Controller (rev 80)
00:13.1 USB Controller: ATI Technologies Inc IXP SB400 USB Host Controller (rev 80)
00:13.2 USB Controller: ATI Technologies Inc IXP SB400 USB2 Host Controller (rev 80)
00:14.0 SMBus: ATI Technologies Inc IXP SB400 SMBus Controller (rev 82)
00:14.1 IDE interface: ATI Technologies Inc IXP SB400 IDE Controller (rev 80)
00:14.2 Audio device: ATI Technologies Inc IXP SB4x0 High Definition Audio Controller (rev 01)
00:14.3 ISA bridge: ATI Technologies Inc IXP SB400 PCI-ISA Bridge (rev 80)
00:14.4 PCI bridge: ATI Technologies Inc IXP SB400 PCI-PCI Bridge (rev 80)
01:05.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RC410 [Radeon Xpress 200M]
09:02.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)
09:04.0 Network controller: RaLink RT2561/RT61 rev B 802.11g

Codec

Codec: Realtek ALC861-VD
Codec: LSI ID 1040

I need it, please help me

omfarka
August 31st, 2009, 07:37 PM
no post, no help. What a good forum i've registered!!!