PDA

View Full Version : [all variants] Biostar suspend/hibernate problems



phoenixandthor
August 2nd, 2009, 04:19 PM
Hello everyone. I have a custom desktop tower (built it myself! :D) and I recently upgraded from Ubuntu 8.10 to 9.04. Everything worked great except for suspend and resume. After fiddling with the BIOS, I got my computer to sleep, but then it won't wake up! keyboard and mouse are dead, and I have to reboot. Also, when I suspend, the light on the monitor turns yellow (or amber?) and when I hit the power button on the case (The only way to wake it up), the light turns green and I get a black screen. The power light on the cases works as expected in sleep mode (blink on........ blink off.......... etc) and during suspend, I get this weird PCI error message but it goes by too fast to read. The problem persists after doing a fresh install of 9.04.

I posted the results of dmesg here:
http://pastebin.com/mb792f57

If you need anymore logs to help solve this, just post what you need and I'll send it to pastebin.

Now for my complete system specs.
I bought everything from tiger direct

Biostar MCP6PB M2+ Motherboard - Socket AM2+
http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=4433878&SRCCODE=WEBLET03SHIP&cm_mmc=Email-_-WebletMain-_-WEBLET03SHIP-_-03ship

AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 CPU

Kingston 4096MB PC6400 DDR2 800MHz (2x2048)

Hitachi 250GB Serial ATA HD 7200/8MB/SATA-3G

I included a link to the motherboard to provide information that may be helpful in solving this problem

I apologize if this problem has already been posted elsewhere.

Thanks in advance!