PDA

View Full Version : Error with WoW starting up



brinamaree
July 14th, 2009, 09:16 PM
I transfered the files from windows onto laptop, am running just Ubuntu 8.10 on here. I do have the latest version of wine and did edit the config to put Open GL in there...

Not sure what else to do...
this is the error:


This application has encountered a critical error:

Error #132(0x85100084) Fatal Exception
Program: C:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 0073:7E82559E

The instruction at "0x:7E82559E" referenced memory at "0x00000F4C".
The memory could not be "read".

Press OK to terminate the application.



Does not allow me to click ok though...

Darkoblivion2
July 14th, 2009, 09:40 PM
this happens to me on occasion...

i think its just a wow problem, not reading your ram right...

i am able to always click ok tho, then relaunch, and it works fine...

brinamaree
July 14th, 2009, 09:49 PM
yea it doesnt let me click okay and the background is like red and black with white lines all across...

almost like the graphics got a lil fudged up there...

brinamaree
July 14th, 2009, 10:01 PM
Okay well it runs in the background i dont see anything but like a bunch of black and white streaks now... i can hear the start up and all and launch the launcher but i cant see anything.
Is there something im doing wrong?

brinamaree
July 15th, 2009, 12:41 AM
Well I got WoW to start loading up now, just takes a bit for wine to load it.
I have it windowed so its easier to manage... but everytime i click somewhere or something it flashes blue on the wine desktop and then slowly loads video up again... how can i fix that? also i cant really see the map or the shortcuts on bottom....