PDA

View Full Version : [ubuntu] Finding an open port for Transmission



alanfang
April 7th, 2009, 02:05 PM
I am trying to use transmission, but I can't find an open port for it to use. Any suggestions?

billgoldberg
April 7th, 2009, 02:15 PM
You have to open the ports in your router and then point Transmission to those ports.

alanfang
April 7th, 2009, 02:16 PM
I'm not really sure how to do that on my router. Couldn't I just find a port that was open already and use that?

billgoldberg
April 7th, 2009, 02:18 PM
I'm not really sure how to do that on my router. Couldn't I just find a port that was open already and use that?

No.

There are guides for almost any router model on portforward.com.

It's pretty easy to do.