PDA

View Full Version : How to have multiple windows, some not indesktop



stukpixel
March 29th, 2009, 04:09 AM
I was wondering if I could run starcraft in windowed mode on a wine virtual desktop, but keep another app, say foobar2000, in a window, as if it wasn't even on a virtual desktop.

Or if this is impossible, is there anyway to for battle.net to determine my application version when in fullscreen under wine?

kdorf
March 29th, 2009, 04:15 AM
Use Wine prefixes.

See http://wiki.jswindle.com/index.php/Wine_Prefixes or Wine manual for more info.

stukpixel
March 29th, 2009, 01:33 PM
I'm sort of new with all of thi,s so how would I go about doing it?

Do I have to make a shortcut on desktop and have it run the modified command, like the one shown in the page you just linked me?