PDA

View Full Version : Eee pc 1000ha wireless gone. Powertop?



druca
March 20th, 2009, 02:46 AM
Hi,

I just got a new eee pc 1000HA. I foolishly installed jaunty jack-elope without looking into 8.10 first. Everything was fine, wireless was strange but working, and it was and still is fantastic.

I installed powertop, fooled around with it, and after I rebooted sometime later my wireless is gone. any suggestions? Can I undo changes done by powertop? Does powertop even keep a log of changes made?

Thank you,
Drew

groland90405
March 20th, 2009, 03:41 AM
Hi,

I just got a new eee pc 1000HA. I foolishly installed jaunty jack-elope without looking into 8.10 first. Everything was fine, wireless was strange but working, and it was and still is fantastic.

I installed powertop, fooled around with it, and after I rebooted sometime later my wireless is gone. any suggestions? Can I undo changes done by powertop? Does powertop even keep a log of changes made?

Thank you,
Drew


Download the 2 .deb files and follow the directions.
----------------------------------------------------------------
http://array.org/ubuntu/dists/hardy/eeepc/binary-i386/linux-image-2.6.24-21-eeepc_2.6.24-21.39eeepc1_i386.deb

http://array.org/ubuntu/dists/hardy/eeepc/binary-i386/linux-ubuntu-modules-2.6.24-21-eeepc_2.6.24-21.30eeepc6_i386.deb
----------------------------------------------------------------

I installed 8.10 on EEE PC 1000h. Loaded the .deb files and screaming right along at 802.11nhttp://array.org/ubuntu/dists/hardy/eeepc/binary-i386/linux-ubuntu-modules-2.6.24-21-eeepc_2.6.24-21.30eeepc6_i386.deb

druca
March 20th, 2009, 04:22 AM
Hi,

thank you. I dont think it worked for ubuntu 9.04 but I am installing 8.10 and am doing the same thing now. thank you very much!