PDA

View Full Version : sense internet per cable



climent
February 1st, 2009, 01:53 PM
Acabo de fer una instal·lació neta del intrepid i en voler actualitzar el suport d'idioma m'adono que no tinc accés a internet. Sí en tinc al router però no tinc internet. I la connexió a la xarxa és per cable. If config em reconeix la connexió com a "auto ethernet 0" i sembla correcte. Em podeu donar un cop de mà?

PellRoja
February 1st, 2009, 09:33 PM
Has posat tots els parametres? DNS, ip, mascara. Al gestor de xarxa et reconeix la ethernet no?

lpargemi
February 1st, 2009, 11:17 PM
Hauries de donar més pistes...

Si des de la consola fas
ifconfig et llistarà com està cada un de les targetes de xarxa que tinguis. A veure què hi diu...

Lluís

climent
February 2nd, 2009, 12:40 AM
Ja me n'he sortit. Efectivament havia de posar les IP, la màscara i les DNS, però és que fins ara tot em venia per defecte (o al menys m'ho semblava, ja que habilitava DHCP). La qüestió és que ha estat posar ip's i tota la pesca i rutllar tot.

SiscoGarcia
February 3rd, 2009, 11:30 PM
climent, què tal un [SOLVED]?

Ja saps "Thread Tools>Mark This Thread As Solved" ;)