PDA

View Full Version : Via SP13000 and Mythbuntu



richard.e.morton
December 17th, 2008, 09:03 PM
please see here as I have posted the information in the hardware compatibility area.
http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=6388145#post6388145

playback doesn't work on this board with Mythbuntu but does with MythDora

thanks for any help. I hope Mythbuntu can fix the distro to fix this.

thanks

Richard

ozybushwalker
December 17th, 2008, 09:54 PM
Have you tried using VIA XvMC to get get the CPU utilisation down? See one of the replies in http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=973129 for a description of what I did.

richard.e.morton
December 17th, 2008, 09:58 PM
Yes I have tried that with no luck despite checking to see it was running/loaded.

R

ozybushwalker
December 18th, 2008, 12:54 PM
It might be helpful to list what you have tried and found to not work. The version(s) of Mythbuntu you have tried might also be helpful to know. At present you haven't given anyone very much information to work with.

richard.e.morton
December 18th, 2008, 08:01 PM
It might be helpful to list what you have tried and found to not work. The version(s) of Mythbuntu you have tried might also be helpful to know. At present you haven't given anyone very much information to work with.

I have tried different media players in and out of Myth. I have tried Mythbuntu 804 and 810. I have tried to enable the XvMC and now I have MythDora successfully installed and working.

that's it as I am not an expert in Linux by any stretch of the imagination.

thanks

Richard